Sebzeli ciğer kavurmasını ilk kez yapmayı planlıyorum. Malzemeleri hazırlarken ciğeri nasıl temizleyeceğim ve sebzeleri doğramakla ilgili herhangi bir püf noktası var mı? Özellikle domateslerin kabuklarını soymak zor mu? Ayrıca, yemeğin pişirme süresi ne kadar olacak? Bu tarifin lezzetini artırmak için başka hangi baharatları kullanabilirim? Tecrübeli olanların önerilerine açığım!
Sebzeli ciğer kavurmasını ilk kez yapmayı planlıyorum. Malzemeleri hazırlarken ciğeri nasıl temizleyeceğim ve sebzeleri doğramakla ilgili herhangi bir püf noktası var mı? Özellikle domateslerin kabuklarını soymak zor mu? Ayrıca, yemeğin pişirme süresi ne kadar olacak? Bu tarifin lezzetini artırmak için başka hangi baharatları kullanabilirim? Tecrübeli olanların önerilerine açığım!
Cevap yaz